I det grønne og naturskønne Erlev Bjerge, kort uden for Haderslev By, er denne nye udstykning etableret. Disse 20 store grunde udgør 1. del af en ny etape i Haderslev By’s udvikling. Byggegrundene er mellem 865 og 1100 kvm store. De er alle anlagt således at hver grund får bedst muligt udsigt over et næsten malerisk, kuperet landskab. Nærmere får byggegrundene udsigt til grønne marker mod syd og vest. Mod nord ses Erlev Bjerge vejen, mens der øst for er etableret et butiksområde. Butiksområdet ligger blot få minutters gang fra disse byggegrunde og foregår via sikre vej systemer. Her kan du handle i både Netto og Aldi’s nye, moderne butikker. Syd for udstykningen etablerer Provas et regnvandsbassin, der udformes som en sø. 

Erlev Bjerge hører i dag til et af de større udviklingsområder i Haderslev By. Mens i alt 20 byggegrunde er blevet udstykket som 1. etape i Erlev Bjerge, er 14 allerede solgt. Den særdeles attraktive beliggenhed samt pris af byggegrundene gør dem ideelle for såvel børne-familier som andre beboende. Her kan du/I skabe  de rammer I altid har drømt om, samt og designe jeres eget komplette hus. Se understående billede og tabel for yderligere oplysninger om byggegrundene i Erlev Bjerge. 

 

NB: Kun få ledige grunde tilbage! 

Screen Shot 2018-01-25 at 15.35.18

Byggegrunde Erlev Bjerge

Byggegrundene ligger inddelt på hhv. Fjølnersvej og Fjølnerstoft og er placeret på et af de højeste punkter i Erlev – dertil kommer navnet “Erlev Bjerge”.

Der er udlagt areal til adgangsvej samt 3 boligveje, der giver adgang til grundene. 2 af boligvejene er afsluttet med vendeplads. Derudover er der etableret en stiforbindelse, der giver bløde trafikanter adgang til området. 

Der er ikke byggepligt på grundene. 

Grundstørrelser varierer fra 800 til ca. 1300 m2. For at se grundstørrelser på Fjølnersvej og Fjølnerstoft, klik på de enkelte grunde under fanen “Byggegrunde Erlevbjerge”. 

Har du/I spørgsmål til regler mht. bebyggelse på grundene, kontakt os venligst på kontakt@erlevbjerge.dk eller tfl. 40 45 37 95 (Oluf Dall)

Oversigt over ledige byggegrunde

Grund Str.

Ejerudgift

Pris

Fjølnersvej 2

Helsårsgrund, 918 kvm

711/mdr.

600.000

Fjølners Toft 3

Helårsgrund, 871 kvm

711/mdr.

625.000

Fjølners Toft 9

Helårsgrund, 895 kvm

711/mdr.

750.000

Fjølners Toft 11

Helårsgrund, 875 kvm

711/mdr.

750.000

Fjølners Toft 13

Helårsgrund, 875 kvm

711/mdr.

750.000

Fjølners Toft 15

Helårsgrund, 865 kvm

711/mdr.

750.000

Eksempler på byggegrunde

Fjølnersvej 2

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Parcel nr. 16 

Denne store grund er den sidste tilbage på Fjølnersvej og rummer i alt 918 kvm. Grunden er beliggende forest i udstykningen og har derfor nem adgangsvej. Most vest er der flot udsigt udover et kuperet landskab, mens Erlev Bjerge vejen er beliggende nord for. Mod øst ligger der få minutters gang fra grunden et butiksområde med gode indkøbsmuligheder. Grunden kan købes kontant til 600.000 kr. og fås til en attraktiv kvadratmeterpris.  

Fjølners Toft 3

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Parcel nr. 2

Fjølners Toft 3 er beliggende i den østlige del af udstykningen og er lettere trukket tilbage fra Erlev Bjerge-vejen. Her er der smuk udsigt over mark- og mindre butiksområde mod øst. Den åbne udsigt mod øst gør, at du/I her kan nyde masser af dejlig morgen- og middags sol. Syd for grunden ligger et mindre regnvandsbasin udformet som en lille sø. Grunden er i alt på 871 kvm og sælges kontant til 625.000 kr. 

Se video over udstykningen:

Indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet

Erlev Bjerge Byggegrunde, Indkøbscenter

Få minutters gang fra Erlev Bjerge-udstykningen er der bygget to nye dagligvarerbutikker. Her kan du al efter smag og behov handle i sprit nye Aldi og Netto butikker. 

Med disse nærliggende indkøbsmuligheder, skal du sjældent bekymre dig om at handle ind. Butikkerne har åbent stort set hele døgnet rundt, og i næsten alle af årets dage. 

Placering af byggegrunde Erlev Bjerge

Erlev Bjerge, Kort

Byggegrundene i Erlev Bjerge er placeret i Haderslev Syd, ca. 1 km fra centrum. Få minutters gang øst på ligger dagligvarerbutikkerne Netto og Aldi. 

Lige over for udstykningen kommer en ny legende skole til at ligge. Denne forventes at stå færdig i 2020. Idag ligger den nærmeste skole, Hjortebro Skolen, 900 m fra byggegrundene, mens Sønder-Otting Skole er ca 5 min. på cykel derfra. Begge af skolerne   kan nås via gode, sikre cykel- og gåstier. 

Close Menu